Fenyvesen fenyvesek között

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Balatonfenyves
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Új
  • Ingatlan típusa: társasházi lakás
  • Ár: 59 900 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

A Balaton déli partján, Balatonfenyvesen csendes ősfás fantasztikusan szép természeti környezetben

3x7 lakásos új projekt épül és a Lighthouse Ingatlan kínálatában is elérhető! Varázslatos környezet, ősfás parkban, karnyújtásnyira a Balaton vízpartjától, részleges balatoni panorámával rendelkeznek.

Csendes zsákutca végén található, így intim és nyugodt pihenést nyújt saját használatra és vagy befektetésre rövid távú kiadásra is tökéletes választás.

A változatos elosztású alapterülettel rendelkező ingatlanok, mindenki számára ideális megoldásokat nyújtanak. FÖLDSZINTI LAKÁS: nettó: 31.35m2 + terasz: 22.94m2, kitűnő nyaraló - befektetés!

Nappali + 1 -és nappali + 4 szobás lakások közül lehet még választani, földszinti teraszos és kertkapcsolatos, emeleti erkélyes, illetve igazi luxuslakások a legfelső emeleti penthouse-ok, hatalmas terasszal. Udvari gépkocsi beálló és tároló opcionálisan vásárolható hozzá! (bruttó 2.540e Ft /db és bruttó: 3.175e Ft/db árakon, 27%-os áfával) A vízpart és a szabad strandok gyalogúton az épületek mellett jobb és bal oldalon is 100-m-re, pár percen belül elérhető.

A nagy strand és a központ pedig 900m-re van, bevásárlási lehetőség: SPAR, ALDI, éttermek, kikötő is mind-mind elérhető pillanatok alatt.

Nyaraló besorolás, télen-nyáron lakható, mennyezeti hűtő-fűtőrendszer, alacsony fenntartási költségekkel számolhat.

Várható átadás időpontja: 2023. május!! Kulcsrakész ár, magas műszaki tartalom!

Egyedül a konyhabútor és a beépített bútor nincs benne a vételárban, de a berendezési tervek igen! MŰSZAKI TARTALOM - ÉPÍTÉSZET:

Elegáns és modern formák jellemzik, bravúros tervezés mellett. Tágas és világos terek, az épületek is szeparáltak egymástól és a lakások tájolásának köszönhetően sem zavarja egyik szomszéd a másikat. 44 cm Porotherm tégla + szigetelés, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtőrendszer, a vizes helyiségekben padlófűtés és törülközőszárítós radiátor, nagy üvegfelületek, műanyag nyílászárók, alu elektromos redőnyökkel, magas minőségű burkolatok és szaniterek, AA+ energiaosztály, parkosított kert, elektromos autó töltési lehetőség a parkolókban CÉGES VEVŐKNEK 27% ÁFA visszaigényelhető!

Szuper befektetési lehetőség az év végéig!!! További információkért hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra






A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan