Tiszafüred hangulata...

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Tiszafüred
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: nyaraló
  • Ár: 120 000 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

A Tiszta-tó mellett közkedvelt turisztikai célpont Tiszafüred városa.

A régió rohamosan fejlődik, számos beruházás várható még a közeljövőben, kerékpár út is épült és a vízi sportok, valamint a horgászók paradicsoma.

Hangulatos és autentikus környezetben ,3 régi parasztházból álló bejáratott szálláshelyet kínálok eladásra. Az ingatlanok 4000m2-es telken fekszenek, 6 önálló lakrész  240 m2-en került kialakításra.

Konyhával, fürdőszobával, fedett teraszokkal, a helyhez idomuló ízléses berendezéssel kerültek kialakításra.

Kábeltévével, internettel, légkondicionálóval és egyedi cirkó gázkazánokkal felszerelt, csatornázott épületek, műszakilag és esztétikailag is remek állapotban vannak.

A kert szépen parkosított, játszótér, fúrt kút, fedett grillező, bográcsozó hely, merevfalú medence várja az itt pihenésre vágyó párokat és családokat, baráti társaságokat! Idilli a hely!

A szezonban maximálisan kihasznált, népszerűsége töretlen volt az elmúlt időszakokban is! Az első két épület vegyes (tégla, vályog ház, új nádtetős fedéssel) a hátsó és hozzáépült lakrészek téglából vannak.

A telek hátsó részén egy felújítás alatt álló épület van, mely további fejlesztési lehetőséget kínál és sokféle hasznosítása lehetséges...saját ház, konyha, újabb vendégház stb.. funkció kialakításával.

2 hrsz. számon van, így előnyösen indítható pályázaton és finanszírozás esetén is! Örök értékű lokációban egy kiemelkedő befektetési lehetőség!

További információkért, hívjon bizalommal! A Lighthouse ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra


A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan