Best of Nádorliget-lakópark!

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest XI. kerület
  • Ügyvitel típusa: Kiadó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: üzlethelyiség
  • Ár: 950 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

A töretlenül népszerű Nádorliget-lakóparkban KIADÓ 2024. március 1-től egy földszinti, 226m2 a lapterületű üzlethelyiség és vagy iroda!

A Lighthouse-ingatlan korábban már eladta és kiadta, most kiemelt portfólió ajánlatában újra elérhető ez a szuper ingatlan!

3 bejárattal is rendelkezik, a Nádorliget u. van  a főbejárata és a csendes, parkosított udvarban továbbá két ajtón keresztül is megközelíthető, így akár jól szeparálható egységekre bontható.

Korábban és jelenleg is orvosi-gyógyászati ​​​​célokra kerül kialakításra: recepció-váróterem-rendelők-iroda-kezelők-raktár és teakonyha-női és férfi öltözők és zuhanyzók, valamint egy nagyméretű és világos oktatóterem- tornaterem található benne kialakításra.

Zömmel gipszkarton válaszfalakkal felszerelve, csúszásgátlóval, speciális padlóburkolattal, akadálymentes ingatlannal!

Hasonló gyógyászati, orvosi tevékenységre ideális, de kitűnő választás, irodának, cégközpontnak, bemutatóteremnek, oktatási intézménynek egyaránt!

Minden helyiség klimatizált, alacsony házközponti fűtéssel és önálló mérőkkel van felszerelve. Zöldövezeti és csendes, ex lakóparki környezetben található, itt öröm lesz dolgozni és fogadni is!

Kitűnő lokáció: a Fehérvári út- Szerémi út és Hauszmann A. u. irányából is pár percen belül elérhető az összes tömegközlekedési járat: 1-41-47-56-os villamosok, de autóval is pillanatok alatt megközelíthető Újbuda központ, a Rákóczi -híd és a belváros mind!

A környéken számos étterem, üzlet és nagyobb fitness terem megtalálható, remek munkakörnyezet.

Bérleti díj: 950.000,- Ft/hó + áfa + közös költség és rezsi/hó - közös költség: 64.600,- Ft/hó

2 havi kaució, rugalmas bérlési feltételek: hosszútávú határozott idejű szerződés vagy min. 1 év után határozatlan idejű szerződés 6 havi felmondással is tárgyalási alapot képezhet!

További információkért hívjon bizalommal!

 

A Lighthouse Ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra


A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan