Villa lakópark Velencén

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Velence
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Új
  • Ingatlan típusa: társasházi lakás
  • Ár: 50 000 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

Velencén a Bence-hegy lábánál népszerű új építésű lakóparkban kínálom eladásra ezt a kiemelkedő 5 lakásos új projektet

2024. év NOVEMBER végi átadással! 5-1 lakás eladó még! Az első emeleti 45m2 -es lakás, még szabadon leköthető!

A másik 45m2-es ingatlan már elkelt! Az ingatlan elosztása: 3,90m2-es előszoba, 9,45m2-háló, 19,53m2-es amerikai konyhás nappali, konyha: 7,14m2-es étkező, 5,10m2-es fürdőszoba.

EXTRA MAGAS MŰSZAKI TARTALOM: A falazat 30 cm-es síkracsiszolt, kiemelt hőszigetelő képességgel bíró téglából épült, melyet egyedülálló módon, 20 cm-es dryvit rendszerrel kerül még szigetelésre.

Padlófűtés minden helyiségben, hőszivattyús rendszerrel, valamint távolról vezérelhető hűtő/fűtő klímák. A Kömmerling márkájú nyílászárók 3 rétegű, középtömítéses, kívül antracit belül fehér színűek lesznek.

Ez extra hang és hőszigetelést biztosít. Az ablakokra elektromos-okos redőnyöket nagy. A hálószoba meleg burkolatot kap, a többi helyiséget I. osztályú minőségű spanyol hidegburkolattal majd leburkolni, melyet az építkezés bizonyos fázisáig megválogathat a vevő.

Az udvaron kizárólagos használatú lemezes házikó-tároló épül ajándékba, tavaszi akciónk keretében április 30-ig szerződéskötés esetén, ajándék napelemmel és konyhabútorral és további extrákkal pl.ledes fürdőszobai világítás is várjuk! A közelben benzinkút, gyorsétterem, REÁL élelmiszerbolt, a központ 10 percre található, az M7-es közvetlen lejáratról elérhető.

A Velencei-tó mellett számos kirándulási és sportolási lehetőség várja! Az építtető, több mint 16 éves céggel rendelkezik, leinformálható, a közvetlen szomszédban számos referenciával rendelkezik! További információkért, hívjon bizalommal most! A Lighthouse Ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra


A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan