Villa lakópark Velencén

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Velence
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: társasházi lakás
  • Ár: 71 500 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

Velencén a Bence-hegy lábánál népszerű új építésű lakóparkban kínálom eladásra ezt a kiemelkedő 5 lakásos új projektet 2024. év NOVEMBER végi átadással! 5-1 lakás eladó még!

A földszinten 2 lakás található, ez a 71,5m2-es, nappali + 3 szobás még szabadon leköthető! Az ingatlan elosztása: 4.23 m2- előszoba, 9.m2- hálószoba, 23.79m2- amerikai konyhás nappali, a konyha: 21.24 m2 + 10.05m2 és étkező, 4.17 m2 fürdőszoba és 1.40m2 Wc + terasz és saját kert!!!
EXTRA MAGAS MŰSZAKI TARTALOM: A falazat 30 cm-es síkracsiszolt, kiemelt hőszigetelő képességgel bíró téglából épült, melyet egyedülálló módon, 20 cm-es dryvit rendszerrel kerül még szigetelésre. Padlófűtés minden helyiségben, hőszivattyús rendszerrel, valamint távolról vezérelhető hűtő/fűtő klímák.

A Kömmerling márkájú nyílászárók 3 rétegű, középtömítéses, kívül antracit belül fehér színűek lesznek. Ez extra hang és hőszigetelést biztosít. Az ablakokra elektromos-okos redőnyöket nagy. A hálószoba meleg burkolatot kap, a többi helyiséget I. osztályú minőségű spanyol hidegburkolattal majd leburkolni, melyet az építkezés bizonyos fázisáig megválogathat a vevő.

Nyári akciónk keretében jjúnius 30-ig szerződéskötés esetén, ajándék napelemmel és konyhabútorral és további extrákkal pl.ledes fürdőszobai világítás is várjuk! A közelben benzinkút, gyorsétterem, REÁL élelmiszerbolt, a központ 10 percre található, az M7-es közvetlen lejáratról elérhető.

A Velencei-tó mellett számos kirándulási és sportolási lehetőség várja! Az építtető, több mint 16 éves céggel rendelkezik, leinformálható, a közvetlen szomszédban számos referenciával rendelkezik!

További információkért, hívjon bizalommal most! A Lighthouse Ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra


A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan