Referenciák

"Ágival egy székesfehérvári ingatlan vásárlásakor kerültünk kapcsolatba. Mivel akkor már néhány hónapja tartott a keresgélésünk, így több ingatlanértékesítőhöz volt szerencsénk korábban, de nem voltak igazán jó élményeink ezeken a találkozókon.

Már a ház első bemutatásakor nagyon szimpatikus és segítőkész volt, sokat tudott nem csak az adott ingatlanról, hanem az egész piacról. Hivatali ügyek (használatbavétel, földhivatali ügyintézés stb) menetéről, banki kérdésekben is tudott nekünk megbízható információkat, tanácsokat adni.

Külön köszönet azért, hogy ha bármilyen dokumentumra, információra szükségünk volt, amíg az adásvételt intéztük, nem hagyott magunkra bennünket, hanem minden esetben nagyon rövid időn belül elküldte, beszerezte, amire szükségünk volt, így neki is köszönhető, hogy gyorsan és gördülékenyen sikerült eljutnunk a vételi szándéktól a tényleges vásárlásig. A vállalkozóval közöttünk végbemenő kommunikációban is nagy segítségünkre volt.

Szívből ajánlom őt, akár ingatlant eladni szándékozóknak, akár vásárlóknak, akiknek fontos, hogy olyan valaki álljon mellettük az eladás/ vétel során, aki széleskörű és naprakész tudással rendelkezik és ezek mellett még kedves, gyors és precíz is.


Minden jót kívánok!"


Várhegyi -Kis Enikő
Kedves Ágnes,

Alább az ajánlás, s még egyszer köszönjük a munkádat!

,,Nagy megelégedéssel ajánlom Ágnest minden ingatlanát eladni szándékozónak, hiszen szakmailag hozzáértésével, emberileg pedig empátiával és türelemmel segített hozzá lakásom gyors és sikeres értékesítéséhez!
Ágnes profizmusa már ismeretségünk első pillanatában megmutatkozott, s ez végigkísérte az ingatlan eladásának egész folyamatát!"

üdvözlettel,
dr. Zolna Rozália

 
,,Köszönöm munkáját, melynek segítségével, nagyon-nagyon gyors, célravezető intézkedésével értékesítette ingatlanomat Bognár Ágnesnek!"

Köszönettel: Anna

 
Kedves Ági!

,,A legjobb szívvel ajánlom Ágit, minden eladónak és vevőnek egyaránt, hiszen mi mindkettőt megtapasztaltuk, mikor eladásra kínáltuk budapesti lakásunkat, és egyszerre vásároltuk meg új házunkat Győr környékén. Ági amellett, hogy első találkozásunk alakalmával már rendkívül szimpatikus volt, és szakmailag maximálisan felkészült, új házunk kiválasztásánál, egy egész napot szánt arra, hogy végignézze velünk a kiválasztott otthonokat, és irányítása alatt mindkét ügylet zökkenőmentesen és gördülékenyen lezajlott. Kívánok sok erőt és kitartást a jövőbeni munkádhoz!"


 Rotter Molnár Csilla és  Rotter Norbert
 
Bognár Ágnes 2011 óta dolgozott az Openhouse Országos Ingatlanhálózatnál. A rábízott feladatokat ellátta és szakmai tudását számos esetben bizonyította.

Ingatlan ügynökként jól képzett, és sok gyakorlatot szerzett eddigi munkássága alatt. Szakmai alázatát, kitartását és hivatásszeretetét emelném ki, amire a jövőben mindenképpen lehet és kell is építeni. Ágnes felkészült, üzletileg megalapozott döntéseket hozó, felelősségteljes kolléga, akiben sok lehetőség rejlik. Véleményem szerint, ezek a tapasztalatok és tulajdonságokat a jövőben további sikerek eléréséhez segítik.

Fodor Pál Zoltán Openhouse Fejlesztési igazgató IT tag

 
    "Múltbéli, más irodával történt rossz tapasztalataink miatt kicsit tartottunk egy újabb, irodán keresztül történő ingatlan vásárlásától. Ebben az esetben (a Lighthouse ingatlannal való együttműködés során) viszont abszolút pozitív csalódás ért minket: Ágnes nemcsak felkészült volt, de minden felmerülő kérdésünkre rövid időn belül megszerezte a választ, mindenre gyors visszajelzést kaptunk, ezzel mind az eladónak, mind nekünk vevőknek megkönnyítve a dolgát. A hatékony segítségnek köszönhetően gyorsan létrejött az adásvétel, melyet ezúton is köszönünk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen ma már sajnos egyre ritkább az ingatlanpiacon ez a fajta hozzáállás."
 

Köszönettel: Kardhordó Szilárd

 
 
    Kedves Bognár Ágnes!

Ezúton köszönöm meg az ingatlanunk értékesítése során tanúsított türelmes, kitartó , maximálisan emberi munkáját. Messzemenően, jó lelkiismerettel tudom ajánlani ingatlanukat eladni vagy venni szándékozóknak. Szerénysége, alázata és ugyanakkor ehhez párosuló széleskörű szakmai felelőskörű, naprakész ismeretanyaga, tudása, -- az ebből fakadó gyors határozottsága , és intézkedése -- csorbíthatatlanul az ingatlanközvetítők legmagasabb fokára emeli. Ezért meleg szívvel tudom a figyelmet felhívni Reá, keressék ingatlan eladása v. vételekor mobil: +36/70-318-2147 e-mail: lhingatlan@gmail.com website: www.lhingatlan.hu és vegyék igénybe a céljuk érdekében az Ő korrekt profizmusát.

Komjáthy Gábor nyugalmazott középiskolai tanár

 
    Kedves Ágnes! Ön azon kevesek közé tartozik, aki ezt a szakmát szakmai tudásán kívül olyan empátiával, korrekten és kedvesen csinálja, amire igazán kevés példa van. Az már csak „hab a tortán” hogy sikeres üzletet is kötöttünk…és remélem, még a jövőben is fogunk.

Köszönettel: Kis Valéria H92 Consulting KFT ügyvezetője

 


 


    Ágnes szakértelme, határozott profizmusa és kedvessége volt a záloga annak, hogy napok alatt megtalálta otthonom új gazdáját, mindkét fél legnagyobb megelégedettségére!. Köszönöm a segítségedet! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Lighthouse Ingatlant!  

Földes Annamari Observer üzletágvezető, Ipsos Zrt.


 


 

 

Ágnes egy rendkívül bonyolult és szövevényes nádorligeti, több albetétes, nagy ingatlan „csomag” eladását menedzselte.

Más ingatlanközvetítő valószínűleg el sem vállalta volna, vagy ha igen, menet közben adta volna fel látván a dolog összetettségét.

Ez szellemileg is egy rendkívüli kihívás volt, ami kellő tapasztalatot, türelmet és intelligenciát is igényelt.

Ágnes állhatatosságának köszönhetően - a sok buktató dacára - sikeresen zártuk az értékesítést.

Vajda Péter - Ebolt Kft. tulajdonos

 

Kedves Ágnes!

Nagy örömmel és elismeréssel írom ezt az ajánlást! Személyében egy rendkívül felkészült, precíz ügynököt ismertem meg. A hazájára jellemző üzleti gyakorlattal és mentalitással ellentétben, asszertív személyisége és kitartó hozzáállása miatt garantáltan további sikerekre van ítélve. Ezeken túlmenően mindig mosolygós és elegáns megjelenésével csak tovább emelte a nehéz és kíméletlen üzleti tárgyalásaink színvonalát.

Sergei B.

  

Kedves Ágnes!

 

Már nem is emlékszem, hogy hány neves üzleti kapcsolatom és régi kedves barátomtól hallottam korábban a nevét és kaptam meg az ajánlásukat, hogy keressem meg Önt!

Mindezek ellenére vagy mentén is kicsit szkeptikus és bizalmatlan voltam, amiért utólag elnézést kérem! Rendkívül elégedett vagyok és nagyon szépen KÖSZÖNÖM!

A hozzáállása, precizitása, ügyfélkezelése, kitartása ebben a munkában és úgy általában a mai világban is páratlan.

További sok sikert és könnyebb ügyleteket kívánok!  Üdv.: G. András

 
  

Minden véleményt és ötletet köszönök szépen, ahogyan az eddigi munkát, pontosságot és precizitást is ???? Köszönöm!

 Bódis Ákos - ügyvezető, Yelow Cube Kft.

  

Bognár Ágnes és a Lighthouse Ingatlan a legjobb választásunk volt ingatlanjaink vásárlása, eladása vagy hasznosítása (bérbeadás) során.

Végtelenül empatikus, lelkiismeretes szakember, aki minden ügyfelet kifogástalanul kezel, mindenkivel megtalálja a hangot.

Ügyfél-portfóliója széleskörű, rendkívül jó kapcsolatokkal bír.

Immár több mint 10 éve ismerjük egymást és minden ingatlanunk kapcsán ŐT kérjük fel közreműködésre, sikerrátája kiemelkedően magas.

Az ügymenetet rendkívül ügyfélcentrikusan, az adás-vételt vagy bérbeadást a folyamat elejétől a birtokbaadásáig teljeskörűen koordinálja, követi, ami rendkívül ritka, hiszen a legtöbb ingatlanos az ügyfelek összekötésével befejezi közreműködését és kéri a jutalékot.

Ágnes szinte állandóan elérhető, legyen hétvége vagy munkaidőn kívüli óra, folyamatosan rendelkezésre áll. A kínált ingatlanokat nagyon alaposan megismeri, minden előnyét és hátrányát ismerteti az ügyféllel, pártatlanul!

Nagyon alapos, ügyvédeket megszégyenítő módon ismeri az ingatlanokkal kapcsolatos jogi és gazdasági feladatokat és folyamatokat, a sikeres szerződéskötésben rendkívül aktív szerepet vállal. Piaci ismeretei mindig aktuálisak, bármilyen ingatlanról legyen szó, tanácsai kiemelten értékesek.

Szívből és meggyőződésből ajánlom ŐT, ha egyszer kipróbálja, érteni fogja, hogy miért!

Angyal Kft. - Angyalné Bocsok Esztella
 
 
Bognár Ágnessel hosszú távú együttműködést tudhatunk magunkénak.

Számos ingatlant értékesített cégünknek. Mind eladóként, mind bérbeadóként maximálisan képviselte érdekeinket.

Hatékony segítségnek bizonyult, melynek köszönhetően az adásvétel és a bérbeadás is zökkenőmentesen jött létre.

Szakmailag felkészült, ezért teljes meggyőződéssel ajánlom bárkinek, aki biztos kezekben akarja tudni ingatlan ügyleteit!

Köszönjük kitartó és eredményes munkáját!

 

dr. Rabi Zoltán

Balatoninvest Budapest Kft

Fantázia Ingatlanhasznosító Kft

 


 

 

 
 

Kiskereskedelmi - üzleti ingatlanok sikeres közvetítésével az alábbi cégek találtak új telephelyet, műhelyt, csarnokot, bankfiókot, bemutatótermet, irodát, üzletet, szalont, rendelőt maguknak a teljesség igénye nélkül!:)

Referenciák, céges ajánlások